
نمای ساختمان با حاشیه کم امروزه در بسیاری از کشورهای مدرن اولویت دارد. گر چه بعد انتخابی ساخنمان ها عمودی است اما در این نوع نمای ساختمانی، وجه عمودی بودن ساختمان بیش از همیشه هویدا می شود. در این مطلب مجموعه از ایده های طراحی نمای ساختمانی با حاشیه کم را به شما ارائه کرده ایم.
۴۰ طراحی شیک و متفاوت نمای ساختمان با حاشیه کم
نما از عناصر مهم در اجزای ساختمان است. در زندگی مدرن امروز، بسیاری از علوم مختلف در پی ایجاد بهترین نماها هستند. در چنین ساختمان هایی انواع مختلفی از نماهای متفاوت به کار گرفته می شود. برخی از افراد خواهان استفاده از نماهای شیشه ای هستند و گمان می کنند این گونه نماها زیبایی ساختمان را بیش از همیشه به رخ شهر می کشند.
نمای بیرونی ساختمان ضمن اینکه از عناصر اصلی در ساختمان سازی است، به دلیل بافت متفاوتی که ایجاد می کند، در چهره ی شهر نیز بسیار تاثیر گذار است. صورت بیرونی شهر معطوف ساختمان هایی با نماهای خاص می شود. به خصوص اگر در کنار این نماها از نورپردازی زیبا و متنوعی نیز استفاده شده باشد. بسیاری از مراکز خرید مطرح و فروشگاه های بزرگ از یک نمای مدرن و زیبا برای جذب مشتری استفاده می کنند. علاقه مندی به طرح های نما کمک می کند تا بیشتر از بقیه تحت تاثیر طراحی آن ها قرار بگیریم.
با توجه به زندگی شهری و جمعیت روزافزون آن، متاسفانه با کمبود فضا رو به رو هستیم. این کمبود فضا سبب مشکلات زیادی در شهرها شده است. یکی از این مشکلات افزایش نزخ زمین در شهر می باشد. آسمان خراش ها تعدد پیدا کرده اند و قصد داریم با این راه های عملی از کمبود فضا و مکان جلوگیری کنیم. نمای ساختمان با حاشیه کم از ایده های جذاب برای کنترل استفاده نا به جا از فضاست. تقریباً در ۵۰ سال اخیر اهمیت فضا بیش از پیش مطرح شده است.
افراد زیادی تمایل دارند برای کمتر شدن هزینه ساخت و ساز و جلوگیری از اتلاف فضا در کلان شهرها از نمای ساختمان با حاشیه کم استفاده کنند. چنین ساختمان هایی بلندتر از سایر ساختمان های اطراف دیده می شوند. یعنی ابعاد آن ها از نظر طولی بیشتر است و از عرض کمی برخوردار هستند.
البته نمای ساختمان با حاشیه کم موجب می شود که تعداد طبقات افزایش پیدا کند و ساختمان ها رشد عمودی داشته باشند. این مسئله در دراز مدت فشار بیش از حدی را به زمین وارد می کند. این تحمل فشار تا حدی مناسب خواهد بود. در صورتی که بیش از حد متعارف شود، می تواند تغییرات تکتونیکی در زمین ایجاد کرده و مشکلات زیادی را به همراه داشته باشد.
عرض کم این نماها، موجب می شود که ساختمان ها کم حجم و بلند به نظر برسند. چنین سبکی در نما خبر از ابعاد کم فضای داخلی منزل نیز می دهد. مسلماً چنین ساختمان هایی ابعاد کوچکی دارند و سطح کمی از فضای شهری را اشغال کرده اند. در بعضی از ساختمان ها نیز طبقات دوم و سوم کم عرض طراحی شده اند. در حالی که به طبقه همکف عرض بیشتری برای تحمل فشار سایر طبقات اختصاص داده شده است.