خانه دکوراسیون آشپزخانه انواع جنس کابینت و ویژگی های آن ها

انواع جنس کابینت و ویژگی های آن ها

معرفی انواع جنس کابینت آشپزخانه

یکی از عناصر اصلی و بسیار کاربردی محیط آشپزخانه کابینت بوده که در سبک ها و طرح های متنوعی طراحی و ساخته شده و هر کدام زیبایی منحصر به خود را داشته و بر اساس متریال ساخته شده دارای ویژگی هایی بوده که آن ها را نسبت به هم متمایز کرده است. این وسیله نقش قابل توجهی در ایجاد زیبایی و کارایی فضای آشپزخانه داشته از این رو نیاز بوده در هنگام انتخاب به دنبال بهترین کیفیت و مدل مناسب آن برای آشپزخانه خود باشید. در همین راستا تصمیم داریم در این مطلب به جهت راهنمایی شما عزیزان به معرفی انواع جنس کابینت بپردازیم.

جنس های مختلف کابینت

آشنایی با انواع جنس کابینت

بهتر است بدانید که از ضروری ترین و مهم ترین تجهیزات آشپزخانه کابینت بوده که نوع طرح و رنگ آن تاثیر بسیاری بر روی دکوراسیون داخلی آشپزخانه داشته و با توجه به این که آشپزخانه قلب خانه به حساب آمده و اعضای خانواده به ویژه خانم های خانه دار زمان زیادی را در این فضا سپری می کنند در نتیجه بهتر است به دنبال یک کابینت خوب و باکیفیت باشید که ضمن ایجاد زیبایی در محیط، استفاده از آن راحت و دلنشین باشد.

بهترین انواع جنس کابینت

به منظور این که بتوانید یک کابینت خوب و مرغوب داشته باشید بایستی به نکاتی مهم در هنگام انتخاب و خرید دقت کنید. مواردی همچون رنگ کابینت، مدل و جنس آن از فاکتور های تاثیرگذاری بوده که بایستی در زمان انتخاب و خرید کابینت آن ها را مدنظر قرار دهید. از آن جایی که وجود کابینت در هر آشپزخانه ای ضروری بوده و با استفاده از آن می توان زیبایی این محیط را افزایش داده و کاربردی ساخت در نتیجه باید نهایت دقت و حساسیت را در هنگام انتخاب آن به خرج دهید.

امروزه انواع مختلف مدل کابینت در طرح، رنگ و جنس های متنوعی در بازار وجود داشته که هر یک جذابیت منحصر به خود را داشته و از مزیت ها و معایبی برخوردار می باشند. شما می توانید بر حسب سلیقه ای که دارید و میزان بودجه در نظر گرفته شده برای این کار مدل دلخواهی را انتخاب کرده و استفاده نمایید. در ادامه به معرفی و بررسی جنس های مختلف کابینت آشپزخانه پرداخته ایم.

آشنایی با انواع جنس کابینت

کابینت تمام چوب

چوب حسی دلنشین از آرامش و گرما را به دنبال دارد به همین خاطر متریالی ایده آل و مناسب برای کابینت آشپزخانه به شمار می رود. مدل های مختلف چوب برای ساختن کابینت چوبی در بازار وجود داشته است. تنوع بالای رنگ در کنار جذابیت و مقاومت زیاد موجب شده استفاده از کابینت های چوبی در میان انواع کابینت آشپزخانه طرفداران زیادی داشته باشد. البته باید بدانید که انتخاب این نوع کابینت همواره خوب تلقی نشده چرا که زمان زیادی برای ساخت آن لازم بوده و قیمت بالایی دارد. ضمن این که بعضی از چوب ها در برابر رطوبت و حشرات غیر مقاوم می باشند.

جنس های متنوع کابینت

کابینت فلزی

امروزه در میان انواع جنس کابینت، جنس فلزی آن کاربرد کمی به نسبت بقیه مدل ها دارد. در زمان های قدیم از کابینت های فلزی در اغلب منازل استفاده می شد البته هنوز هم کابینت هایی از جنس استیل به خاطر دوام و ماندگاری بالا استفاده می شود ولی بعد ها با به روی کار آمدن جنس های سبک تر و کاربردی استفاده از این نوع کابینت کاهش یافت. با وجود این که کابینت فلزی دچار آتش سوزی نمی شود و در برابر نفوذ حشرات موذی مقاومت دارد ولی بعضی از فلزات در نقاطی که دارای رطوبت بوده خیلی سریع زنگ زده و دچار فرسودگی می شوند. ضمن این که کابینت های فلزی به دلیل وجود جنس های مدرن و زیبا امروزی دیگر طرفداری ندارد.

معرفی جنس های مرغوب کابینت

کابینت ام دی اف

بدون شک  از جمله مدل های پرطرفدار و رایج کابینت جنس ام دی اف می باشد. کابینت ام دی اف از لحاظ قیمت مناسب بوده و میزان تنوع زیادی دارد. این مدل کابینت دارای طرح و رنگ های گوناگونی بوده و به همین خاطر هماهنگ نمودن آن با دیگر وسایل و سبک موجود در دیزاین آشپزخانه خیلی راحت می باشد. شما می توانید بر اساس هر نوع دکوراسیونی که دارید از این نوع کابینت استفاده کنید. ام دی اف در حقیقت از خرده های چوب ساخته شده و همین امر موجب شده اغلب کابینت های آشپزخانه در مقابل رطوبت استحکام بالایی نداشته باشند ولی در کنار عیب هایی که داشته به خاطر مزیت های بسیار از پرطرفدارترین جنس ها برای کابینت آشپزخانه می باشد.

آشنایی با جنس های گوناگون کابینت

کابینت با روکش چوبی

امکان دارد طرفدار جنس چوب باشید ولی تمایل نداشته باشید که هزینه زیادی را صرف کنید. بدین منظور می توانید این نوع کابینت را مورد انتخاب قرار دهید. این کابینت ها از لحاظ ظاهری مشابه چوب بوده و با هزینه کمتری ساخته می شوند. میزان تنوع این مدل کابینت دقیقا به میزان کابینت تمام چوب زیاد بوده و با توجه به قیمت های متنوع تمامی سلایق را پوشش می دهد.

کابینت هایگلاس

از جمله انواع جنس کابینت که در سالیان اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده کابینت های گلاس بوده که از همان جنس ام دی اف تشکیل شده ولی به منظور آن که ظاهری براق و درخشان داشته باشند روی سطح آن ها روکشی به اسم های گلاس کشیده شده است. بکار بردن روکش در اغلب مدل های کابینت همچون وکیوم و کابینت ملامینه نیز استفاده می شود که تنها فرق آن ها مدل روکش و طریقه نصب آن است.

کابینت های گلاس به دلیل درخشندگی و براقیت خاصی که داشته و همچنین بالا بودن میزان تنوع رنگ در دیزاین داخلی خیلی جذاب دیده می شود البته همانند مدل ام دی اف شناسایی انواع باکیفیت آن کمی مشکل می باشد. کابینت هایگلاس خیلی سریع دچار لکه شده و در مقابل خش خوردگی استحکام مناسبی ندارد.

آشنایی با جنس های مناسب کابینت

کابینت پی وی سی

به عبارت کلی می توان گفت کابینت ام دی اف در برابر رطوبت دوام خوبی نداشته از این رو در صورتی که به دنبال کابینت ضد آب می باشید از این متریال صرف نظر کرده و از کابینت های پی وی سی استفاده کنید. پی وی سی نوعی پلاستیک فشرده بوده که در ساخت آن از چوب استفاده نشده و همین امر موجب شده که در میان مدل های مختلف کابینت این جنس به کابینت ضد آب معروف باشد. البته باید دقت نمایید که این پلاستیک فشرده قابل تجزیه نبوده و برای محیط زیست آسیب رسان می باشد. ضمن این که ساخت آن هزینه بالایی داشته و تنوع کمتری دارد.

آشنایی با جنس های گوناگون کابینت

کابینت ممبران

از انواع جنس کابینت مدل دیگری از روکش بوده که بر روی سطح کابینت ام دی اف استفاده می گردد ممبران یا وکیوم می باشد. روکش ممبران از جنس پی وی سی می باشد و با روش وکیوم با گاز CNC بر روی ام دی اف کشیده می شود. تنوع این مدل کاببنت بالا می باشد. در زمان درست کردن این مدل کابینت طرح های موردنظر پیش از کشیده شدن روکش بر روی سطح ام دی اف حکاکی می شوند. به همین خاطر در صورتی که طرح جزئیات بالایی داشته باشد امکان دارد کیفیت آن کاهش پیدا کند.

به همین خاطر بهتر است از پیش در مورد مناسب ترین طرح های کابینت ممبران تحقیق شود. وزن کم کابینت ممبران ویژگی بسیار خوبی می باشد. در صورتی که به دنبال کابینتی بوده که در برابر گرما و رطوبت مقاومت داشته باشد ممبران بهترین گزینه می باشد ولی با این وجود این مدل کابینت در برابر نور آفتاب مقاومت کمی دارد.

جنس های متنوع کابینت

کابینت اچ پی ال

اچ پی ال نوعی روکش بوده که بر روی کابینت های ام دی اف قرار می گیرد. این روکش مزیت های بسیاری دارد. به طور مثال این کابینت ها ضد باکتری و میکروب بوده و به همین خاطر این جنس بهترین مدل کابینت می باشد که در مکان هایی همچون بیمارستان و آزمایشگاه استفاده می شود. همچنین تمیز کاری این جنس کابینت راحت بوده و می توان گفت ضد لکه بوده که این ویژگی برای محیط آشپزخانه بسیار مورد احتیاج می باشد.

  جنس های مرغوب کابینت

از این که تا پایان این مطلب با ما همراه شدید بسیار سپاس گزاریم، ضمن این که می توانید برای دیدن انواع مختلف مدل کانتر کشویی و مدل سینک ظرفشویی به لینک های داده شده مراجعه کرده و از این مطالب بازدید نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *