
رنگ ها به سه دسته فعال و غیر فعال و خنثی تقسیم بندی می شوند که رنگ های فعال جزء رنگ های گرم می باشند و رنگ های غیر فعال نیز به رنگ های سرد گفته می شوند. رنگ های خنثی نیز از انواع رنگ هایی می باشند که به راحتی با سایر رنگ ها ست می شوند به همین دلیل استفاده از رنگ های خنثی در طراحی داخلی منزل استفاده زیادی می شود. در ادامه دکوراسیون با رنگ خنثی را پیش رو خواهید داشت که امیدواریم از این دیزاین های داخلی مورد توجه تان قرار بگیرند.
طراحی دکوراسیون با رنگ خنثی مخصوص بخش های مختلف منزل
رنگ های مات نظیر مشکی و کرمی و خاکستری و قهوه ای جزء رنگ های خنثی به شمار می روند و شما می توانید آن ها را به راحت با سایر رنگ ها ترکیب نمایید و جذابیت خاصی را به طراحی داخلی منزل تان ببخشید.
طراحی داخلی راهرو و پذیرایی با رنگ های خنثی
راهروی منزل اولین مکانی است که توجه هر فردی را به سمت خودش جلب می کند و در واقع این نقطه می تواند همه خلاقیت و هنر شما را به نمایش بگذارد و شما می توانید در صورت تمایل دیوارهای راهرو ورودی و راهروی بین اتاق ها را به کمک کاغذ دیواری با رنگ خنثی بپوشانید همچنین می توانید رنگ قالیچه و تابلو و … را نیز از بین رنگ های خنثی انتخاب کنید.
در صورت تمایل می توانید مبل تک یا نیمکتی با رنگ خنثی را در قسمتی از دکوراسیون راهرو ورودی قرار بدهید همچنین رنگ جالباسی و رنگ جاکفشی را هم می توانید از بین رنگ های خنثی انتخاب کنید. توجه داشته باشید که رنگ همه این وسایل را باید به گونه ای انتخاب نمایید که در کنار یکدیگر هارمونی مناسبی را ایجاد نمایند.
رنگ های خنثی گزینه مناسبی برای طراحی داخلی پذیرایی و اتاق نشیمن هستند و بهتر است شما از این رنگ ها بیش از اندازه در دیزاین داخلی منزل تان استفاده نکنید و در صورت تمایل می توانید برای یکنواخت به نظر نرسیدن سالن پذیرایی یا اتاق نشیمن رنگ پرده و کوسن را از بین رنگ های روشن و شاد انتخاب نمایید و از رنگ های خنثی می توانید برای انتخاب رنگ دیوارها و پرده ها و مبلمان و کفپوش منزل استفاده نمایید.
نورپردازی سالن پذیرایی با رنگ خنثی نیز از اهمیت زیادی برخوردار می باشد و شما می توانید برای نورپردازی سالن پذیرایی از لوستر و چراغ های دیوارکوب و آویز استفاده نمایید.
طراحی داخلی اتاق خواب با رنگ خنثی
اتاق خواب خصوصی ترین بخش منزل می باشد و شما می توانید برای ایجاد آرامش در فضای اتاق خواب از رنگ های خنثی در طراحی داخلی آن استفاده نمایید.
توجه داشته باشید که برای طراحی دکوراسیون اتاق خواب می توانید از ترکیب رنگ های خنثی و روشن استفاده کنید که در این صورت بهتر است از رنگ های روشن در جزئیات استفاده نمایید. می توانید رنگ روتختی و تابلو و سایر وسایل تزیینی را از بین رنگ های روشن انتخاب نمایید و رنگ فرش و سرویس خواب و کمد و … را هم از بین رنگ های خنثی انتخاب کنید.
اگر فضای اتاق خواب کوچک می باشد بهتر است برای دلباز و بزرگ تر به نظر رسیدن از رنگ های خنثی نظیر سفید و کرم و طوسی روشن و قهوه ای روشن و … استفاده نمایید زیرا رنگ های تیره باعث می شوند تا فضای اتاق خواب کوچک نامطلوب به نظر برسد.
طراحی داخلی آشپزخانه و اتاق غذاخوری با رنگ خنثی
اگر فضای منزل شما دارای بزرگ است می توانید فضایی را به اتاق غذاخوری اختصاص بدهید. رنگ های خنثی در فضای اتاق غذاخوری باعث ایجاد فضایی گرم می شوند همچنین بهتر است در کنار رنگ های خنثی از قطعه های شیشه ای یا آکریلیک نیز استفاده نمایید تا با انعکاس نور در این قطعات فضای اتاق غذاخوری جذاب و درخشان و بزرگ تر به نظر برسد.
دکوراسیون آشپزخانه با پالت رنگی خنثی امروزه به یکی از محبوب ترین گزینه ها تبدیل شده است و از این رنگ ها برای دکوراسیون ها با سبک کلاسیک و مدرن استفاده می شود.
در صورت تمایل می توانید برای گرم تر به نظر رسیدن فضای آشپزخانه از کابینت و کفپوش چوبی در کنار رنگ های خنثی استفاده نمایید همچنین اگر آشپزخانه منزل تان دارای فضای کوچک می باشد بهتر است از رنگ های خنثی روشن در فضای آشپزخانه استفاده کنید.
در این مطلب ایده هایی برای طراحی دکوراسیون منزل با رنگ های خنثی را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم که امیدواریم با الگوبرداری از آن ها توانسته باشید فضایی بی نظیر را در بخش های مختلف منزل تان ایجاد کنید.