دکوراسیون آشپزخانه چوبی شاید نسبتا قدیمی به نظر برسد اما اگر در فضای این آشپزخانه ها متریال هایی نظیر سنگ و آجر و چوب با یکدیگر بدرستی ترکیب شوند می توانند فضای راحت و دلپذیری را در آشپزخانه بوجود آورند.
طراحی دکوراسیون آشپزخانه چوبی
فضای داخلی آشپزخانه های چوبی را می توانید به صورت مدرن و کلاسیک طراحی نمایید که انتخاب هر یک از این سبک ها به سلیقه شخصی و طراحی داخلی سایر بخش های منزل شما بستگی دارد. در ادامه با ایده هایی برای طراحی دکوراسیون آشپزخانه چوبی آشنا خواهید شد که امیدواریم مورد توجه تان قرار بگیرند.
طراحی داخلی آشپزخانه چوبی
آشپزخانه مهم ترین بخش در هر خانه ای به شمار می رود که برای طراحی داخلی آن باید حساسیت و دقت زیادی به خرج داده شود.
برای طراحی دکوراسیون آشپزخانه امروزه ایده های زیادی وجود دارد و اغلب در فضای آشپزخانه ها از کابینت های چوبی و ام دی اف و کفپوش های طرح چوب و … استفاده می شود زیرا چوب به فضا گرما و صمیمیت خاصی می باشد.
اگر شما تمایل دارید بیشتر فضای آشپزخانه را به کمک چوب طراحی نمایید بهتر است در انتخاب سایر متریال ها نیز حساسیت لازم را به خرج دهید. فلز یکی از مناسب ترین متریال ها در کنار چوب برای طراحی داخلی آشپزخانه به شمار می رود و شما می توانید از صندلی های فلزی و لوازم خانگی فلزی در فضای آشپزخانه های بزرگ و کوچک استفاده نمایید و جذابیت دیزاین داخلی آشپزخانه چوبی را تکمیل نمایید.
برای طراحی دیوارها و کفپوش آشپزخانه نیز می توانید از دیوارپوش ها و کفپوش های چوبی استفاده نمایید. اگر تمایل ندارید دیوارها را به کمک آجر و چوب طراحی نمایید بهتر از کاشی ها با رنگ های سفید و شیری یا خاکستری استفاده نمایید تا ظاهر آشپزخانه متفاوت و زیباتر به نظر برسد.
دیوارها و سقف در فضای آشپزخانه چوبی بهتر است ساده باشند تا فضای آشپزخانه گرم و دنج به نظر برسد. کابنیت های آشپزخانه چوبی را بهتر است از بین طرح های کابینت ام دی اف انتخاب نمایید که این طرح کابینت ها برای آشپزخانه های چوبی مدرن انتخابی مناسب و ایده آل هستند.
برای طراحی داخلی آشپزخانه کلاسیک چوبی بهتر است از کابینت های چوبی با جنس چوب های افرا و گردو و بلوط و راش و … استفاده نمایید که هر یک از این طرح ها زیبایی و جذابیت خاص خودشان را دارند.
طراحی نورپردازی آشپزخانه چوبی
اگر تمایل دارید فضای آشپزخانه تان چشمگیر باشد بهتر است نورپردازی مناسب و کاربردی را برای آشپزخانه طراحی نمایید. برای طراحی نورپردازی آشپزخانه چوبی می توانید از چراغ های آویز و ایستاده یا چراغ های سه پایه استفاده کنید همچنین اگر آشپزخانه دارای پنجره است بهتر است در طول روز فضای آشپزخانه را به کمک نور طبیعی روشن نگه دارید.
برای طراحی نورپردازی در فضای آشپزخانه های چوبی همچنین می توانید از چراغ های سقفی یا لوسترهای شیک و ساده استفاده نمایید.
اگر از دیزاین های مدرن و براق در فضای آشپزخانه خسته شده اید می توانید کمی خلاقیت به خرج دهید و از انواع دکوراسیون آشپزخانه چوبی برای طراحی داخلی آشپزخانه کوچک یا بزرگ استفاده نمایید و گرما و جذابیت خاصی را برای فضای آشپزخانه منزل خود به ارمغان بیاورید.